Resepi Kek Batik 3 Bahan

Bahan-bahan lain yang digunakan untuk membuat Pinasakan Sada ialah kunyit takob-takob garam dan buah Bambangan. Resepi ini dikongsikan oleh Azreena Fadzair di laman Facebook.


Pin On Recipes

2 Kek Batik Indulgence Imej via Facebook.

. Jika kebanyakan tetamu merupakan penggemar coklat anda wajib cuba resepi kek batik indulgence yang manis dan berlemak ini untuk menu potluck. Kisar kacang menggunakan pengisar kering. Bahan A kek.

Kuih koci merupakan sejenis kuih tradisional yang popular di Malaysia Indonesia dan SingapuraKuih ini diperbuat dari tepung pulut dan mempunyai inti kelapa manis bercampur gula nisan Gula Melaka di dalamnyaDi Malaysia ia popular terutama di kawasan Pantai Timur iaitu di Kelantan dan TerengganuIa kemudiannya disalut dengan santan sebelum dibalut dengan. Ulang langkah 1-3 untuk roti lain. 800 g biskut marie.

Kisar sampai keluar minyak kacang itu sendiri. Tak perlu letak minyak atau air. Hidangan ini akan berganda keenakannya jika dimakan bersama nasi putih dan sambal.

Sangai kacang dalam air fryer pada suhu 18 selama 15 hingga 18 minit.


Pin On Cooking


Pin On Recipes To Try


Pin On Recipes


Pin On Food Drinks

Comments